Produkty pro chonso tolosana (5)

EURO     11,00 AL KGPECORINO TOSCANO DOP KG 2

EURO 11,00 AL KGPECORINO TOSCANO DOP KG 2

Ruce a tváře producentů "Pecorino Toscano DOP" vyprávějí stejně fascinující příběhy vášně, obětování a zkušenosti. Vytvořit produkt, který je stále více uznáván jako excelence našeho území, znamená tvrdou práci, oběti a pozornost k kvalitě. Proto sdílíme příběhy některých našich sýrařů: jednotlivců a životů mimo stádo. CENA ZA KG V EUR 11,00 DATUM EXPIRACE 09/02/25 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 500 KUSŮ
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
EURO 0,90 AL PZ DOPPIO CONCENTRATO POMODORO GR 400 RODOLFIRODOLFI

EURO 0,90 AL PZ DOPPIO CONCENTRATO POMODORO GR 400 RODOLFIRODOLFI

Doppio koncentrát od Rodolfi je vyroben z nejčervenějších rajčat s nejvyšším obsahem cukrů, zbavených části vody a odpařených při nízké teplotě. Čím vyšší je stupeň odpaření vody, tím vyšší bude stupeň koncentrace produktu. Je to ideální spojenec v kuchyni pro dodání chuti, barvy a konzistence vašim přípravám, od prvních chodů po druhé, ale také pro rychlejší přípravy. BALENÍ PO 12 1 KS = EURO 0,90 ZA KS 1 PALETA 84 KUSŮ PO 12 KS EXPIRACE 07/2027 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 30 PALET
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného výrobku nazývaného "Sobrasada"; vzhledem k absenci omezujících aditiv je možné jej konzumovat čerstvý, sušený a/nebo zralý prostřednictvím procesu zrání-sušení. Formát: krabička 270g, sáček 3,6Kg